Vikten av Hälsan

Bildresultat för hälsohets

Det är mycket prat och skriverier nu om hälsohets och liknande, vi matas med massor av reklam om produkter som ska hjälpa oss till en bättre hälsa, snabbt!

Samtidigt mår människorna allt sämre, både fysiskt och psykiskt!

Bildresultat för fröken loo + löpsedlar

De flesta jagar den där mindre midjan, och det tar reklammakarna till fasta på. Löpsedlar, bilagor, tidningar, annonser, prova-på paket…

Men det är något litet som glöms bort i detta virrvarr.

HÄLSAN!

Bildresultat för vad är må bra


Kroppen och knoppens samspel måste fungera, speciellt i detta stressade samhälle!Det är VIKTEN AV HÄLSAN som är det VIKTIGA! Vi har bara en kropp, ett liv! Hur MÅR vi EGENTLIGEN?
Där inne!!!Bildresultat för må braVågar Vi i dagens samhälle, kapitulera och erkänna, för oss själva, och sedan för andra, hur insidan mår?Vart tog orden Må Bra vägen?
Försvann de bland löpsedlar och reklamannonser?Läste ett himla bra blogginlägg i ämnet
http://jessicaclaren.com/wordpress/googledietrexia/Visst, är bra mat, träning viktiga delar för att Må Bra. Många studier har ju visat att motion är bättre än piller mot depression men det finns inga genvägar, och det viktigaste är hur vi mår på insidan. Det finns ingen som vet hur Du egentligen mår, det är bara DU som vet, och ska ska rannsaka dig själv i den frågan! Hur ser Ditt liv ut, hur passar dina bitar ihop?!Sluta jaga resultat för andra, gör det enbart för Dig själv, för att Du ska Må Bra, det är Din hälsa som är det viktiga!Men jag hoppas att jag kan inspirera Dig att Må lite bättre med lite grönare matJag tvingar Er Inte men vill Ni så är Ni hjärtligt välkomna att ta del av min matlagning!Imorgon väntas ett sent jobbpass så middagen står förberedd i kylenKöttfri måndag som det är så blir detVegetariska kåldolmar på heta grönsaker och en läcker salladMer inspiration finns på
https://instagram.com/frokenloo/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: