Vikten av Hälsan

Det är fortfarande oroligt i Ukraina, det bombas kring svenska turister i Egypten, Nazisterna har tagit över Malmö och ändå har inte Aftonbladet mer att komma med på löpet idag

20140311_160521[1]

Som sagt, det är ju detta som säljer, ingen får köplust av krig, svält och slagsmål.
(Förra veckan var ju ett prakt exempel på att det är lockelser och nya rapporter om en bättre hälsa som är det som säljer!
http://kurera.se/carolin-helt/2014/03/10/en-vecka-full-av-rubriker/)

Men har de en liknande löpsedel imorgon blir jag ARG för vår käre Nils Horner har lämnat oss och en radioröst har tystnat, p.g.a. MORD i Afghanistan, för att han var reporter så jag hoppas De hedrar honom och låter hela denna ”Viktjakt mot sommaren 2014” vara.

Viktjakten, som ska få dig att RASA i vikt till sommaren, som jag hörde från någon som har hakat på detta ”Men då kan jag ju frossa i sommar istället”, SUCK!

Ja, spar in på dina kalorier nu, så är det ju fritt fram att äta upp alla du sparat när semestern kommer. Helt rätt tänkt, precis så som Josefin Jonasson och de andra coacherna som Aftonbladet signat avtal med vill att Du ska göra som ansluter till Viktjakten, eller så INTE!

20140311_182957[1]

Om Du byter chipsen mot popcorn varje fredag i april/maj och äter kalkon istället för en massa ostskivor som mellanmål i vår, för att sedan gå lös på ostbågar och salami under sommarens varma dagar. Vad tjänar det då till? En stressad och förvirrad kropp.

Fast det är ju Din kropp och Din hälsa, vill Du lägga ned hela din själ under våren för att förbättra Din hälsa, och sedan låta den förfalla under sommarmånaderna är det ju helt upp till Dig.

noteasy

Men är det VÄRT det?
Att lura kroppen till att den ska få börja må lite bättre med bättre kost och mer motion


Det handlar INTE om ett midjemått, en bikiniform, det är en ”bonus”, det är hälsan, som kommer inifrån och UT som är det viktigaste att förbättra.
Det är DEN som håller Dig pigg i livet, inte ett par ”smaljeans”.
Du kanske blir gladare av att komma i jeansen men de i sig ger dig inte fler friska dagar i livet!

Se detta klipp från gårdagens Maolu Efter Tio, se och lyssna på hur MÅNGA fler dagar i livet och hur mycket pengar den tjejen sparat genom att gå ned i vikt
http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/malin-gick-ner-30-kilo-nu-b%C3%B6rjar-jeanettes-h%C3%A4lsoresa-2571392

Vill Du också vinna dagar i livet och ”få” mer pengar i plånboken?
Då behöver Du lära dig att förstå Vikten Av Hälsan!

http://www.viktenavhalsan.com
http://www.facebook.com/viktenavhalsan

Ett steg till att förbättra hälsan är att se över vad som hamnar i korgen, som sedan ska tillagas och hamna i din mun ut i din kropp!
kundkorg
Det handlar INTE om att ”späjka”/svälta, eller att äta tråkig nyttig mat!

Det ska vara mat som innehåller allt som kroppen behöver, där alla sinnen får vara med, och som gör kroppen nöjd efter måltiden.

Snabblagad, billig, god och härlig mat!

Som igår då det var KöttFri Måndag
och jag åt något så enkelt som

Exotisk tofu gryta, och en linssallad med granatäpple och mango.

Eller som detta f(r)isk-frosseri

Ikväll kommer det dofta vitlök från ugnen, då det kommer bli ugnsstekt kungsfisk på en tomat och svamp bädd, till det serveras en svartbönröra och en fruktig lins och mangoldsallad. Imorgon lunch blir det något så enkelt som en grönkålsomelett med rökt lax och en vitkålssallad. Till middag blir det en Mexicanskinspirerad soppa med svarta bönor och bläckfisk, kan hända att det dyker ned lite rökt lax där i också.

Så ”bara” för att Du vill komma i ”sommarform” betyder det INTE att du INTE kan äta god mat men kanske krävs det att Du byter ut ett och annat livsmedel i din kundvagn och hittar DIN träning!

Vi är alla UNIKA och har olika förutsättningar, kanske kan den ena ”frossa i allt det extra” någon dag men någon annan inte klarar av att bara ta en bit av chokladen utan att äta upp hela kakan och lite till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: