Vikten av Hälsan

Lite frukostgott…

DSC06279

Det är inte en vanlig syn längre, att det öppnas godispåsar här hemma längre. Någon mörk liten pralin kanske kan finnas i skafferiet men dessa sockerstinna cocktails, nej det var en vardag förr, då skulle jag mer än gärna ha svarat ja på frågan om jag vill ha det till frukost för det hände, gång på gång att det blev godis direkt på morgonen.

DSC06281

Idag luktar det inte ens gott, det är en frän stickande odör som slår emot en, precis så som det blir då man går förbi lösgodiset i butikerna.

godisvidkassa

Det fanns en tid då jag INTE kunde gå förbi utan att handla, att lockas. Idag skapar det känslor, minnen, men det lockar inte, inget sug alls, så att stoppa en i munnen idag då jag höll på att med dessa var inte lockande. Förr hade det inte blivit några kvar även om jag INTE hade tyckt om dem.

f.d sockerberoende

Men detta handlar inte om det, utan detta har vägts och mätts inför fredagen och lördagens föreläsning och mässa. Vad det ska visa?

sötyoghurt

De ska få se svart på vitt vad en liten skål med smaksatt yoghurt innehåller, UTAN flingor/chrunch/puffar! Kanske kan några vakna upp eller bli nyfikna på andra alternativ. För bara genom att byta frukostinnehåll kan man vinna mycket på hälsan och OM man är sockerberoende är innehållet i frukosttallriken A och O för hur resten av dagen blir!

bättre utan socker

Ja de kommer även kunna studera baksidan på påsen med, så kanske de slutar fundera VARFÖR barn blir hyperaktiva av färglada fåglar! Jag tror varje azorfärgämne var representerad i påsen, lägg då till sockret och glukossirapens inverkan på kroppen.

barntillsatts

Sen att ungarna får i sig lite löss och andra djur, det tar de nog INTE lika stor skada av som av det övriga innehållet.

löss

Besök oss på mässan på lördag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa Dig med din hälsa.

DSC06135

http://www.facebook.com/viktenavhalsan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: