Vikten av Hälsan

Frytsa delikatesser

DSC06262

Vittling på en bädd av ortens delikatesser (tomater, polkabetor, gulbetor, rödbetor, morötter, knipplök). En syrlig tomatsalsa till det.

DSC06256

Fiskleveransen från Brobergs fisk var en välfylld fryslåda som följde med ifrån Hudik, till Gävle denna gång. Fem stycken nya kunder här i stan ska få prova på och upptäcka dessa hållbara och fina havsdelikatesser. Håll Era ögon öppna på nästa omgång, då sägs det att Makrillfiléerna kommit.

http://www.brobergsfisk.se

Blev en snabb sväng uppåt men även mamma såg till att få lämna avtryck i vår frys innan vi for iväg, en MASSA härliga Hälsingehallon och blåbär. Och tänk, på tisdag kommer pappa med en massa härliga lingon till hösten syltkokning.

DSC06257

Just sådant som våra kroppar behöver ha, och speciellt nu, denna tid på året då var och varannan är sjuk, men det är inte KONSTIGT att befolkningens immunförsvar är i botten med den stress, kosthållning och brist på motion som många har.

snabbalösn

En insändare från oss var med i en av Gävle´s morgontidningar idag;

http://arbetarbladet.se/torget/1.6224705-vikten-av-halsan-ar-det-viktiga-

Jag hoppas att även Hudiksvalls Tidningen tar med den, för det är så VIKTIGT att det kommer till debatt och diskussion. Vi vet inte hur vi ska vända oss längre, det är snart försent!

noteasy

Ja det lönar sig att tävla, i tisdags fick jag ju veta att jag vann ett presentkort på ICA för mitt mellisförslag, idag kom ett presentkort från Bokus för veckans recension på ”Saltad Nota”. Det kostar mig ingenting att tävla, huvudet är ju ständigt fyllt med ord som ska bli meningar.

DSC06190

Men nu tänker jag inte formulera fler meningar i detta inlägg, för tro det eller ej, så tänker jag och Putte lägga oss under filten i soffan, för fredagsmyset, för fredagsfyset är ju redan avklarat!

mys

För det finns nog inget bättre sätt än att rensa kroppen från negativ energi och ”skit”, fylla på med, låta svetten ringa, tankarna skingras än att snöra på sig ett par löparskor.

DSC06259

 

http://www.viktenavhalsan.com

http://www.facebook.com/viktenavhalsan

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: