Vikten av Hälsan

Bild

Oj vad nu detta?

Vi närmar oss ”Gillare” nummer 100 på vår FB-sida ( http://www.facebook.com/viktenavhalsan), och vi tänkte ge den personen en liten överraskning alá Vikten Av Hälsan. Vad det är?

Det visar sig.

Bild

Har just haft ännu ett hemmapass, Putte knåpade ihop ett svettigt pass igen, det var en till som höll mig sällskap denna kväll, vi får se om Lili har träningsvärk eller träningsvärk imorgon.

Bild

Tänk på att effektiv träning, på kort tid, kan göras hemma, med enkla redskap och medel. Det vi använder är TRX, yogamatta, hopprep och självklart den egna kroppen som redskap. Vill du också ha den utmaningen?

Bild

Ta chansen, och din möjlighet finns, maila patrik.sers@viktenavhalsan.com så får Ni mer information om upplägg, tid och pris. Prova-på priser första gången.

Bild

Kanske vill Ni ha en helheten av Vikten Av Hälsan? Med både kost och träning, vi utformar det efter Era önskemål.

Bild

Brukar ju inte tipsa om stilla sittande nöje men jag gör ett undantag;

Om Ni missade ”Fråga Doktorn” idag, har Ni chansen att se det på SVT24 ikväll, det ska jag se, då det handlar om Kosttillskott/Vitaminer vad som behövs, inte behövs. Det kan bli otroligt intressant, annars finns det på SVT-Play ; http://www.svtplay.se/video/1072774/4-3-18-15

Bild

Annars kan ni se och lära av Fredrik Paulun som gör ett gästspel hos Aftonbladets träningsprogram http://bloggar.aftonbladet.se/pepp-tv/. Dieter på tapeten. Många kloka ord som sägs där i DIET-träsket.

En hållbar livsstil. Det finns inga snabba vägar, det är små steg. Se över, byt ut, lägg till, bryta ovanor, lägga till nya goda vanor, till sådant kan det behövas stöd. Stöd som Vi kan ge Er.

Bild

Det finns många där ute som behöver det, tyvärr finns det i lägre ”samhällsklasser” stora problem inom hälsa, hur når man dem? Där pengarna styr över hälsan, det ska INTE behöva vara så, varför kan inte landsting och kommun gå in med stöd för dessa. Både till familjerna men även till aktörerna som kan hjälpa dem med hälsan, som ser hela individen, inte bara säger gör det här så mår du bättre, utan med stöd från att komma i gång, ändra beteendet, till nya vanor.

Bild

Det finns kommuner och landsting där ute som ger detta, men som sagt inte här, vilket gör oss arg. Något som kom upp under kvällens möte med Lili, då hon sitter inom både kommun och landsting.

 

Fick även en spännande förfrågan idag, Vi får se vad som sker med det och vad det är, det kanske visar sig med tiden. Det tål att tänkas på i alla fall.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: