Vikten av Hälsan

Så var det söndag eftermiddag och solen har strålat hela dagen. Morgonpromenaden blev så där perfekt, och minnet av lördagens middagsbesök sprudlade i mig. För ja, Fröken Loo tar ifrån tårna och säger, succé! Putte var stolt över det jag gjort och vår gäst var mäkta imponerad och nog kanske jag lyckats inspirera lite grann i alla fall. Och tro det eller ej, men han hade dragit ut recepten från exempelkassen från Ekonäras hemsida.

http://ekonaragavle.se/info/matkasse/

Ja, inspirationen från gårdagen satt i då jag kom in ifrån morgonpromenaden så den åttonde kassen gick i väg för granskning till ekonära. Får se vad De tycker. Så spännande. På tisdag väntas det lottning bland de som gillat Ekonära Hälsingland och Gästrikland, för en matkasse vinst. Och ja, min mamma hade gillat. Får se om det är några kändisar som vinner, än mer nervös blir jag ju då. Herregud.

http://ekoskafferi.se/info/matkasse/

Tankarna spirar med solen, om vad som kan tänkas erbjudas med Michelle, och Embla. Möhippor med yoga och mindfulness tillsammans med en grönskande inspiration. En inspirationsdag på företag om stress, kost och välmående. Att en stressad personal inte presterar som de ska, mår dåligt på både arbete och hemma, och dessutom blir de sjuk ofta. Komma ut till skolor, köra avslappning för elever som avslutas med mellanmålsfixande. Information för föräldrar om välmående hemma och i skolan. Hur kroppen blir påverkad av alla påfrestningar i samhället och hur en bra kost kan hjälpa kroppens eget försvar.

 

Som ni ser så sprudlar tankarna. Och ja, Fröken Loo kunde inte låta bli bokrean innan gymmet idag, så hon bad Putte om ursäkt då han kom hem från fotbollsträningen. För det råkade bli en liten kokbok igen, och denna rekommenderas varmt kan jag säga. Läste den då jag värmde upp på gymmet, vilken bok. Har läst om den i fitness-tidningen och fått lite recept i samma tidning från boken. Så om ni ska köpa någon kokbok på bokrean, så köp denna. Ja, det är en Paulun upptäckt bakom henne, Kristina Andersson har varit med i boken, och hela boken skriker härlig mat. Inspirerande kokbok. Och Fröken Loo brinner för detta, denna typ av kost. Och drömmen om att själv kunna inspirera andra genom en bok, blir än större. Och Ni Vet, Fröken Loo är duktig på att drömma, och det är ju tur att det än så länge är gratis.

En nyklippt och drömmande fröken Loo som inväntade lördagens middagsbesök

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: