Vikten av Hälsan

Skrev ju igår att jag skulle spara Buffé tidningen tills idag men kunde inte låta bli, visste att det skulle bli handling efter dagens jobb, så tidningen bläddrades i igår, och oj vad underbara ting. Om ni inte har ICA´s medlemstidning hemma, gå in på deras hemsida och sök efter nya numret av Buffé. Vegetariskt, underbara grönskande rätter, frukter i en härlig kombination.

Så kvällens handling blev otroligt inspirerande. Och nog blev den grön, och färgrik. En hel del handlades för kommande helg med, då det blir middagsbesök. Mango, ananas, blomkål, ruccola, spenat, granatäpplen, ja med rätt förvaring håller det, om det inte blir upp mumsat innan.

Fin rödspätta hamnade i kassen med, så det blir fylld rödspätta nästa lördag, som vi bjuder på. Fin hackad spenat som får smak av lite chili och ingefära, kan bli lite rökt lax där i med.

Fått ihop tolv maträtter för kommande kassar, ska ”bara” skriva recepten till veckan, och få ihop plocklistor och ”välkomstbrev” för varje kasse. Får se hur det går. Och nej, menyerna lägger jag inte ut här, ledsen. Och just, nu kom det, en sportlovskasse. Hoppsan, det trillar på. Tur att surdegen sköter sig själv. Satte ny surdeg då vi kom hem från handlingen, hoppas på att kunna baka lite härligt bröd till veckan.

Ja, jag fattar inte vad som händer. Allt bara rasar på. Respons från Hälsingland nu också, otroligt. Undra om de läser ”Fröken Loo” och vet att det är jag, Katrine Loo, som står där bakom. Tommy och Ullas dotter som åter är o ”spökar” i barndomsskogarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: